Klanten kijken voor en achter de schermen bij Beachpull Putten
Kolmer is sinds vijf jaar sponsor van Pullingteam The Riddle, een tractorpulling team dat al diverse nationale en internationale titels heeft binnengesleept. Tijdens de Total Agri Beachpull in Putten maakte een groep klanten kennis met deze spectaculaire ‘krachtsport’.

Relaties zijn eerst ontvangen op de vestiging van Kolmer. Hier stond de foodtruck van Mr. Grill klaar om iedereen te voorzien van een stevig belegd broodje. Diverse relaties maakten gebruik van de mogelijkheid om een rondleiding te volgen. Vervolgens is het gezelschap vertrokken naar Strand Nulde, waar we te gast waren bij Pullingteam The Riddle. Zo kon iedereen een kijkje achter de schermen nemen bij een topteam in deze sport. De wedstrijdtractor trok daarbij de meeste belangstelling. Aansluitend is de wedstrijd bekeken. Het team van The Riddle eindigde als vierde in de klasse Mini Unlimiteds met een run van 109.62 meter. De dag is afgesloten met een buffet op de stand van The Riddle.

Vijf jaar sponsor
Een dag eerder had Kolmer Pullingteam The Riddle al een bijzonder cadeau aangeboden ter gelegenheid van vijf jaar sponsorschap. Het team kreeg een bijzondere mini-tractor die volledig gemaakt is van elektromotor-onderdelen. Kolmer sponsort het team vanuit onze voorliefde voor innovatieve techniek. En ook omdat we houden van kracht natuurlijk…

Mini-tractor, een bijzonder cadeau