Kasteel De Vanenburg in Putten was het sfeervolle decor voor het jaarlijkse Business Event Putten. Dit jaar was ‘Innovatie’ het thema en zes bedrijven uit de gemeente Putten kregen de mogelijkheid om zich te presenteren. Zij waren genomineerd voor één van de drie business awards. Kolmer behoorde tot dit zestal en kreeg de mogelijkheid om haar innovatieve kracht te tonen aan het publiek. Daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt!

Kolmer greep net naast de awards. Die zijn toegekend aan Erwin Teunissen van Vinivo (Starter van het Jaar), het echtpaar Van Wijncoop van Wijncoop Afrastering (Onderneming van het Jaar Innovatie) en Kalverhouderij Van den Heuvel (Publieksprijs). We feliciteren de winnaars!
Genomineerden en winnaars Business Event Putten
Tussen de prijsuitreikingen door trakteerden trendwatchers Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman van Fountainheads de zaal op ‘Innovatie snacks’. Het duo bekijkt de snel veranderende wereld op een andere manier. Met hun inspirerende boodschap gaven ze het publiek een nieuwe kijk op de toekomst.

Na het officiële programma was er de mogelijkheid om de winnaars te feliciteren en nieuwe relaties te ontmoeten. Arne Kuijvenhoven presenteerde de nieuwe app Handshake. Hiermee kunnen bezoekers inloggen bij een evenement. Met een ‘HandShake’ leggen zij snel contact met andere bezoekers. Dit vereenvoudigt het maken van een zakelijke ‘match’. Netwerken nieuwe stijl.

Kolmer kijkt terug op een geslaagde en zeker ook gezellige avond. We zijn blij dat we de innovatiekracht van Kolmer konden presenteren!
Van links naar rechts; Berend en Sila Muis, Jerry en Hilda Spanhaak, Jaco en Wilma Zegers

Fotograaf: Henk Merjenburgh