De kracht van Kolmer te zien op Europort 2017
Kolmer Elektromotoren en Kolmer Special Motors willen u graag uitnodigen om de kracht en de dynamische wereld van Kolmer te ervaren tijdens de komende beurs van Europort in Ahoy Rotterdam. Europort, dat plaats vindt van 7 tot en met 10 november, heeft meer dan duizend exposanten uit 35 verschillende landen, en trekt ongeveer 30.000 professionele en geïnteresseerde bezoekers. Daarnaast bevindt de beurs zich in de stad ‘die je moet bezoeken’, aldus een artikel uit de New York Times.

V-PodKolmer is al decennia specialist op het gebied van motoren voor de scheepvaart en andere maritieme doeleinden, dit voor zowel motoren die boven als onder water worden toegepast, bijvoorbeeld in de baggerindustrie. Onze Kolmer-motoren werden ook toegepast bij het lichten van de Costa Concordia die enkele jaren geleden in Italië aan de grond liep.

Als u belangstelling heeft voor deze internationale beurs, dan kunt u via Kolmer gratis kaarten bestellen door een e-mail te sturen naar info@kolmer.nl. Onze stand is te vinden in hal 1 op het Holland Paviljoen van ‘Netherlands Maritime Technology’, stand nummer 1215.