Ons werk

Project Waterschap Friesland

Kolmer heeft in samenwerking met Slingerland Techniek B.V. twintig Permanent Magneet motoren geleverd voor zuurkasten van Wetterskip Fryslan oftewel Waterschap Friesland. Deze kasten zijn nu opgeleverd en functioneren boven verwachting. Dit 24 uurs bedrijf heeft door toepassing van deze IE4 motoren een grote energiebesparing behaald!

Lees meer »
Machinebouw

Onze Cantoni Motoren, 315kW, zijn toegepast op een klant specifieke machine die gebruikt wordt voor het produceren van houtchips. De stammen worden ontschorst, gechipt en gezeefd. Deze houtchips worden gebruikt voor verschillende doeleinden waaronder de papierindustrie, spaanplaatindustrie en houtgestookte installaties.

Lees meer »

Een toerenregeling hoeft niet in een aparte schakelkast worden opgenomen; met de Cantoni Motor Combiregeling is de elektromotor voorzien van een geïntegreerde frequentie omvormer. De omvormer hoeft niet met speciale EMC kabels worden aangesloten. De besturing kan eenvoudig met een 0-10V signaal aangestuurd worden. Zo kan er op een makkelijke manier een toeren-regelbare aandrijving worden…

Lees meer »
skydiveroosendaal

Een vrije val beleven zonder uit een vliegtuig te springen. Deze unieke ervaring kunt u beleven bij Indoor Skydive Roosendaal. Deze vlucht wordt mogelijk gemaakt door speciale ventilatoren. De motoren die zijn toegepast op deze ventilatoren zijn geleverd door Kolmer Elektromotoren.

Lees meer »
Menu