Onze werkwijze

Zoals uw organisatie is er geen één en dat geldt ook voor uw applicaties. Wij vinden het daarom logisch dat u specifieke eisen stelt aan uw elektromotoren.
Naast het leveren van de standaard elektromotoren, ontwerpt en produceert Kolmer Elektromotoren motoren op maat, uiteraard in nauw overleg met u.

Kolmer maakt werk van maatwerk
Het leveren van klant specifieke motoren gebeurt vanuit een gedegen inzicht in de specifieke huidige technologieën. Dat vraagt om kennis, kunde en ervaring tijdens de ontwerp- en ontwikkelingsfase. Ons toegewijde en ervaren team voert dit vakwerk voor de meest uiteenlopende applicaties uit.

Om uw project goed te stroomlijnen, spreekt uw vaste contactpersoon vooraf enkele belangrijke zaken met u door, zoals specificaties, levertijden en kosten. Zo weet iedereen van te voren precies waar hij aan toe is.

Goed dimensioneren en construeren is van wezenlijk belang. Daarom kunnen we u op aanvraag een 3D-model van onze standaardmotoren toesturen. Zo kunt u eenvoudig beoordelen of desbetreffende motor de juiste is of dat we naar een andere oplossing moeten zoeken.

En of u uw motoren nu wilt voorzien van een rem, encoder, speciale as of externe koeling of zelfs van alle vier; onze medewerkers en ons machinepark zijn hierop ingesteld.
Daarbij hebben we onze logistiek slim ingericht en is er een optimale voorraad aanwezig.
Zo kunnen we u , onze klant, snel voorzien van de juiste motor.

 

Menu