Donderdag 10 maart 2016 is het eerste exemplaar van Technische Leergang Elektromotoren uitgereikt. Deze leergang is een nieuwe uitgave in de serie Technische leergangen van de Federatie Aandrijvingen en Automatiseren (Feda) en is geschreven door de heer Rob van den Brink. De uitreiking vond plaats tijdens het evenement “Motion & Drives” in Hilvarenbeek.Feda-voorzitter Rob Hommersen overhandigde het eerste exemplaar aan mevrouw Beatrice Boots, Directielid van Platform Bèta Techniek en verantwoordelijk voor het Technologiepact.

Rob Hommersen overhandigt het eerste exemplaar van de leergang Elektromotoren aan Beatrice Boots. (eigen foto)

Feda leergang Elektromotoren

Dit handige leerboek geeft inzicht in de verschillende soorten elektromotoren. Er wordt een duidelijke uitleg gegeven over de theorie van elektromotoren, de diverse uitvoeringen, hun eigenschappen, aansturing en regeling, bouwvormen, inbedrijfstelling en onderhoud en de huidige en te verwachten ontwikkelingen.Tevens bevat het boek een DVD met ondersteunend studie- en lesmateriaal.

Het initiatief van de branche organisatie is door Kolmer Elektromotoren vanaf het begin gesteund. Kolmer is zeker trots op het eindresultaat!

Heeft u interesse in deze Leergang Elektromotoren? Neem gerust contact op met onze afdeling Verkoop. Het boek kost € 32,50 inclusief de bijbehorende DVD.