Entertainment
Home Branches Entertainment
Entertainment
  • Toepassingen
  • Motoren voor Entertainment
  • Bescherm je motor met KTC
  • Offerteaanvraag en advies
Meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel me terug Offerte aanvragen

Elektromotoren voor de entertainmentbranche. De kracht van Kolmer

Safety Integrity Level (SIL) is een normering voor de beoordeling van elektrische, elektronische en programmeerbare elektronische systemen met betrekking tot de betrouwbaarheid en veiligheid van de procesvoortgang. In de entertainmentbranche is er een vernieuwde regel dat alle hijsinstallaties moeten voldoen aan een SIL-3 veiligheidsniveau. Dit komt omdat mensen vaak onder grote decorstukken moeten lopen. Wanneer het veiligheidssysteem dan niet werkt, is er direct gevaar voor de mensen op het toneel. Deze nieuwe regel gaat voor de decor- en theatertechniek gepaard met grote investeringen om aan het gewenste veiligheidsniveau te voldoen. Dit kan opgelost worden door alle aandrijvingen te vervangen door de gewenste uitvoering. Nadeel is dat die veel geld kost, economisch gezien dus zeker niet de juiste oplossing.

Kolmer Elektromotoren biedt dé oplossing

Maar wat is dan wel de juiste oplossing voor het podiumontwerp en de podiumtechniek? Doordat we bij Kolmer Elektromotoren al vanaf de ontwerpfase bij het project betrokken zijn geraakt, hebben wij de mogelijkheid ontworpen om de bestaande aandrijvingen aan te passen. Deze passen wij dusdanig aan dat de installatie met een aantal componenten verzwaard is én dus voldoet aan de gestelde zware eisen. De investering is voor u dan ook veel lager. Wat uw vraagstuk ook is: wij gaan altijd op zoek naar de meest effectieve en meest efficiënte oplossing. We gaan niet direct aan de slag met het meest voor de hand liggende idee.

Kwaliteit en betaalbaarheid

Wanneer onze standaard oplossingen niet meer voldoen, zoeken we naar een andere passende oplossing. Dit zien we bij Kolmer Elektromotoren als een uitdaging. Een uitdaging die we graag samen met onze klanten aangaan. Hierin staan een goede communicatie en het bedenken van creatieve oplossingen centraal. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de markt en een goede samenwerking met de Poolse fabrieken kunnen we klant specifieke onderdelen ontwerpen. Onderdelen waar kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan.

Elektromotoren van de beste merken

Bij Kolmer Elektromotoren werken we uitsluitend met de meest gerenommeerde, grote merken motoren: Cemp en Cantoni Motor. Zeer innovatieve merken die hoge kwaliteit bieden en altijd met ons meedenken. Inmiddels bestaat ons assortiment voor de decorbouw en theaterbouw uit een grote variatie aan elektromotoren en aanverwante producten van deze wereldwijd opererende merken. Indien nodig kunnen we deze elektromotoren compleet customizen om aan de vraag van u als klant te voldoen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor de entertainmentbranche? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Toepassingen in de branche:

Ventilatoren – Entertainment
Aandrijving – Entertainment

Motoren

Noem ons gerust merkentrouw. Want al sinds onze oprichting ligt ons hart bij Cantoni Motor en Cemp. Inmiddels bestaat ons assortiment uit een grote variëteit elektromotoren en aanverwante producten van deze wereldwijd opererende merken.

IE1 motors

Sg, Sh, SIE series | 3-fase kortsluitanker draaistroommotoren, geschikt voor algemeen gebruik

IE2 motors

2SIE serie | 3-fase kortsluitanker draaistroommotoren, geschikt voor algemeen gebruik

IE3 motors

3SIE serie | 3-fase kortsluitanker draaistroommotoren, geschikt voor algemeen gebruik

IE4 motors

4SIE serie | 3-fase kortsluitanker draaistroommotoren, geschikt voor algemeen gebruik

Kolmer Top Coating

Een motor die niet afbladdert en niet roest, dat is ons doel wanneer we in 2016 een uitgebreid onderzoekstraject starten. We ontwikkelen een coating die wél houdt en de testresultaten overtreffen alle verwachtingen. Motoren blijven er jaar op jaar gaaf uitzien, ongeacht de omstandigheden. TNO test de veiligheid en inmiddels zijn we volop in productie. Kolmer Top Coating verankert zich door de verflaag heen in het onderliggende aluminium en gietijzer. Een waterdunne, supersterke laag die jarenlang beschermt en toepasbaar is op al onze Cantoni- en een selectie EMK- en Cemp motoren.

Lees verder over topcoating
Daarom Kolmer Elektromotoren:
  • Maatwerk oplossingen
  • Duurzame elektromotoren
  • Effectieve oplossingen
  • Hoge kwaliteitsmotoren
  • Ruim 35 jaar ervaring

Advies nodig?

Team Verkoop Binnendienst

(van links naar rechts)

Jan Bakker , Salesmanager
Bel 0341 - 369 696|Stuur een E-mail

Barry Grevengoed, Sales Representative
Bel 0341 - 369 696|Stuur een E-mail

Marcel van Kekem, Sales Engineer
Bel 0341 - 369 696|Stuur een E-mail

Chris Huygens, Sales Engineer
Bel 0341 - 369 696|Stuur een E-mail

Vraag een offerte aan

Naam*
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Vraag

Vind hier jouw oplossing

Catalogi

Vind jouw elektromotor in onze uitgebreide catalogi.
Zoek in catalogi

Datasheets

Bekijk alle specs van de elektromotor waar jij naar op zoek bent.
Vind jouw datasheets

Tekeningen

Download de technische tekening van jouw elektromotor.
Download tekeningen
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer