Permanent Magneetmotoren de nieuwe trend in aandrijfland? Beleef het op de WoTS!

17-08-2018

Van 2 tot en met 5 oktober wordt er in de Jaarbeurs in Utrecht weer de WoTS georganiseerd, de World of Technology and Science. Kolmer zal aanwezig zijn in hal 10 op de FEDA Lounge. Evenals vorig jaar zijn er op de Lounge meerdere FEDA bedrijven te vinden.

Tijdens de beurs zal er een speciale rondleiding gegeven worden langs een aantal bedrijven, waarbij de nadruk ligt op ‘Connecting Mechanical Drives’. Hierbij worden verschillende aandrijfsystemen bekeken en in het kader van Smart Industry gaat men dieper in op het gebruik van sensoren en het slim omgaan met data.

Voorafgaand aan de rondleidingen zal het raceteam van de Universiteit van Eindhoven een presentatie geven over hun Formula Student wagen. Het URE (University Racing Eindhoven) heeft een volledig elektrische raceauto gebouwd en rijdt daarin mee in het Formula Student kampioenschap. Voor meer informatie over het raceteam, bezoek de website universityracing.tue.nl/electric.

Tijdens de rondleidingen laten wij u zien wat de verbinding is tussen de racewereld en de industriële wereld, waarin Kolmer een bekende speler is. De voortstuwende kracht van de racewagen wordt namelijk verzorgd door een Permanent Magneetmotor. Is dit de nieuwe trend in aandrijfland? We vertellen er u graag meer over!

De WoTS van 2 t/m 5 oktober, noteer het maar vast in uw agenda. We ontmoeten u graag in Utrecht. Gratis toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de website van de WoTS, klik daarvoor op deze link. Mocht het niet lukken om kaarten te krijgen, dan kunt u altijd even telefonisch contact met ons opnemen. We regelen het graag voor u.


"Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om het naadloos op onze vraag aan te sluiten. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!"


Een van onze klanten

2019-02-05T15:37:53+01:00

Een van onze klanten

"Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om het naadloos op onze vraag aan te sluiten. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!"