Barry Grevengoed
Home Over Kolmer Ons team Barry Grevengoed

Barry Grevengoed

Medewerker Buitendienst

Na zijn studie Elektrotechniek werkt Barry bij een aantal bedrijven in de regio. Wanneer hij online een video van Kolmer ziet wordt zijn interesse gewekt. ‘De beste stap die ik had kunnen zetten’, zo omschrijft hij de overstap. In september 2017 start Barry in de werkplaats en inmiddels is hij via de binnendienst doorgestroomd naar de buitendienst. “Ik heb mijn beste beentje voorgezet en keihard gewerkt. Als je bij Kolmer iets wilt dan krijg je daar de kans voor, dat vind ik heel mooi. Ik heb een aantal cursussen gedaan en inmiddels de opleiding accountmanagement afgerond.” Barry is een zeer ambitieuze en gedreven collega die graag wil doorgroeien. Energiek en temperamentvol, met een echte winnaarsmentaliteit. Barry wil het beste uit zichzelf halen en daarbij streeft hij naar uitstekende resultaten. Hij geniet van de afwisseling in het werk en het contact met klanten. “De juiste oplossing vinden voor een klant en daarbij net dat beetje extra geven, dat vind ik mooi. Je moet een doel voor ogen hebben vind ik, dat helpt je om vooruit te komen. Ik wil elk jaar mijn resultaat verbeteren. Kolmer is volop in ontwikkeling en ik werk hard om onze doelen te behalen. Als we er met z’n allen voor gaan kunnen we heel ver komen!”

Barry woont met zijn vrouw en twee jonge dochters in Putten. Hij is gek op sporten, hardlopen en fitness, en geniet van zijn gezin. Barry doet zijn werk met veel enthousiasme en plezier en is trots op de ontwikkeling die hij de afgelopen tweeënhalf jaar doormaakte. “Kolmer geeft mij ruimte en waardering voor wat ik doe. Het is een heel meelevende werkgever, dat maak je niet vaak mee.”
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer