Jacco Looijen
Home Over Kolmer Ons team Jacco Looijen

Jacco Looijen

Tekenaar Constructeur

Na zijn studie werktuigbouwkunde start Jacco in 2014 met een traineeship waarin hij bij Kolmer aan de slag gaat. Dat bevalt van beide kanten goed, dus aansluitend start hij in een nieuwe functie als engineer. “Ik was de eerste persoon bij Kolmer die fulltime ging tekenen. Inmiddels ligt er teveel werk voor één persoon! Ik heb een leuke afwisselende functie waarin ik veel 3D technische tekeningen maak van motoren voor speciale projecten. Daarnaast creëer ik technische catalogi, databases voor onze verkopers en de rekenprogramma’s daarachter. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met informatica en bouw ik websites. Die kennis gebruik ik ook in mijn werk. De afwisseling die daarmee ontstaat vind ik erg leuk.”

Jacco is een rustig persoon die graag eerst even de kat uit de boom kijkt. In zijn werk wil hij zich ontwikkelen, groei van de afdeling engineering is daarin voor hem een mooie uitdaging. Jacco kijkt met een kritische blik en werkt aan verbeteringen. Hij is iemand die op de details let en gedegen werkt. “Naast mijn reguliere werkzaamheden houd ik me graag bezig met projecten die onze processen verbeteren. We hebben de afgelopen jaren mooie dingen gedaan en daar ben ik trots op! Kolmer is een super sociale organisatie met een heel leuk team.” Jacco woont met zijn ouders, broer, schapen en een hond in Bennekom op een mooie plek buitenaf. Lekker voetballen en buiten rond het huis bezig zijn doet hij graag.
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer

Verstuur