Lisette Prins
Home Over Kolmer Ons team Lisette Prins

Lisette Prins

Purchase

In 2000 start Lisette bij Kolmer als administratief medewerkster. Via diverse functies en projecten komt ze op het bedrijfsbureau terecht. Logistieke taken, maar ook inkoop, planning en procesmatig systeem- en applicatiebeheer liggen op haar bordje. “Recent ben ik begonnen met een opleiding in de logistiek. Het is fijn dat ik de ruimte krijg om mijzelf te ontwikkelen. De diversiteit in deze functie vind ik heerlijk. Het bedrijfsbureau is een dynamische plek binnen de organisatie en dat past bij mij. Ook het ondersteunen van mijn collega’s op het gebied van softwaresystemen maakt mijn werk afwisselend en interessant.”

Lisette kan goed samenwerken en heeft een open houding. Flexibiliteit, maar wel volgens de regels werken. Dat past bij haar. Ze is een verbindende, accurate collega die snel kan schakelen en goed met mensen op kan schieten. Allemaal aspecten die passen bij haar functie. “Plezier in mijn werk en fijne collega’s vind ik net zo belangrijk als de inhoud van mijn werk of salaris. Dat ik al lange tijd bij Kolmer werk zegt genoeg!” Met haar man en drie kinderen woont Lisette in Harderwijk. “Ik houd van werken en onder de mensen zijn, ook borrelen met vrienden en familie doe ik graag. Wandelen en lezen zijn daarnaast grote hobby’s. Kolmer is een vrij klein en hecht bedrijf dat mooie resultaten behaalt en goed bekend staat in de markt. Voor mij een hele fijne werkgever!”
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer