Toon Huisman
Home Over Kolmer Ons team Toon Huisman

Toon Huisman

Technisch specialist

Ontdekken wat het beste bij je past, dat is het doel de traineeship die Toon bij Kolmer volgt. Op drie verschillende plekken (werkplaats, expeditie & kantoor) gaat hij aan de slag. Ontdekken, ervaring opdoen en dan kiezen op welke plek hij zich verder wil ontwikkelen. Een mooie kans, vindt Toon zelf! “Mijn studie ‘Human Technology’ bestond voor een groot deel uit onderzoek doen en rapporten schrijven. Weinig inhoudelijk en praktisch met techniek bezig zijn, terwijl ik dat juist graag wil. Ik ben heel blij dat ik bij Kolmer de kans krijg om aan het werk te gaan in de techniek en tegelijkertijd te ontdekken wat ik het leukste vind!”

Als monteur in de werkplaats bevalt het Toon tot nu toe erg goed. Techniek is zeker zo leuk als hij had verwacht, ‘lekker prutsen’ noemt hij het zelf. Secuur werken en nadenken over wat je doet. De vrijheid om zelfstandig te werken en de gezellige onderlinge sfeer passen goed bij hem want Toon is een aanwezige, ondernemende en gezellige collega. “In het begin is het even aftasten, maar ik voelde al heel snel dat ik mijzelf kan zijn binnen het team.” Toon is een doorzetter, nuchter en nauwkeurig in zijn werk, zonder teveel poespas. Samen met zijn ouders, broer en zus woont Toon in Putten. Zeilen is zijn grote hobby, als het weer het toelaat is hij met zijn Dehler op het water te vinden. Hij onderneemt daarnaast graag gezellige dingen met zijn vriendin en vrienden. “Wekelijkse gesprekken, cursussen, veel interesse en een hartelijk welkom. Kolmer is een bedrijf dat goed is voor je, ze betrekken je erbij en dat is leuk. Ik ben trots dat ik mijn opleiding heb afgerond ondanks dat het niet 100% bij me paste en dat ik hier bij Kolmer zo’n mooie kans krijg!”
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer