Aandrijving – Entertainment

20-08-2018

Elektromotoren voor aandrijving in de entertainmentbranche. De kracht van Kolmer

Veiligheid staat in de entertainmentbranche altijd centraal, zeker in attractieparken en de bijbehorende achtbaanconstructies. In de vele attractieparken die ons land telt, vindt u vele elektromotoren. Deze elektromotoren zorgen voor de bewegingen in het park. Van de nek van Lange Jan in de Efteling tot de verschillende rollercoasters in Walibi. De toegepaste elektromotoren hebben de meest uiteenlopende specificaties.

Grote attracties worden ontworpen aan hand van moeilijke en complexe rekenmodellen. Alle krachten moeten goed door de constructie worden opgevangen. Vooropgesteld is dat alle installaties veilig moeten zijn. De veiligheid van de bezoekers moet te allen tijde gewaarborgd zijn. Bedrijfsveiligheid is voor de attractie belangrijk en als er service moet worden verleend, wil het park ook terug kunnen vallen op een betrouwbare partij. Kolmer Elektromotoren is zo een partij.

Oplossingen:

Attractieparken

Elektromotoren attracties. De kracht van Kolmer Je staat er letterlijk niet bij stil… maar tal van attracties op pretparken en kermissen kunnen niet zonder de bedrijfszekere elektromotoren van Kolmer. Ze worden vaak toegepast bij allerlei draaiende delen van draaimolens, achtbanen en andere mechanische zaken die de bezoeker veel vertier verschaffen. Zo ook bij Vekoma Rides…

Een breed aanbod elektromotoren voor toepassingen in de entertainmentindustrie

Bij Kolmer Elektromotoren beschikken we over een breed aanbod elektromotoren. Ook elektromotoren voor aandrijving in de entertainmentbranche. Of het nou de kleinere motoren zijn voor de aandrijving van kleine hydrauliek pompjes om een eenvoudige beweging te realiseren of de grote motoren die nodig zijn om een reuzenrad rond te laten draaien: bij ons vindt u het gegarandeerd.

De benodigde elektromotoren voor deze branche worden vaak per attractie ontworpen. Ook hier kunnen er allerlei opties op de motoren worden gekozen. Is bijvoorbeeld de positionering belangrijk? Dan kan de elektromotor worden uitgevoerd met een encoder. Staan de motoren buiten opgesteld? Dan kunnen deze uitgevoerd worden met een interne verwarming of speciale verfbehandeling.

Jarenlange kennis en ervaring in elektromotoren voor de entertainmentbranche

Ervaring is in deze bedrijfstak erg belangrijk. Bij Kolmer Elektromotoren beschikken we gelukkig over jarenlange kennis en ervaring. Samen met u gaan we altijd op zoek naar de meest effectieve en meest efficiënte oplossing. We gaan niet direct aan de slag met het meest voor de hand liggende idee. Als specialist in klant specifieke oplossingen werken we met de meest gerenommeerde elektromotoren van de merken Cemp en Catoni Motor.

Elektromotoren voor gebruik in de entertainment: Kolmer geeft een passend advies

Geen enkele organisatie is hetzelfde, zeker in de entertainmentbranche niet. Logisch dat u specifieke eisen stelt aan de elektromotoren voor de aandrijving van uw attracties, etc. Naast het leveren van de standaard elektromotoren ontwerpen en produceren wij ook motoren op maat, in nauw overleg met u.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor uw organisatie in de entertainmentbranche? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing.


"Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!"


Eén van onze klanten

2019-02-05T15:37:53+01:00

Eén van onze klanten

"Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!"