Koeltechniek – Machinebouw

22-08-2018

Elektromotoren voor koelmachines. De kracht van Kolmer

Binnen de machinebouw zijn er nog tal van andere takken te benoemen, waaronder de koeltechniek. Bedrijven in de koeltechniek of de koudetechniek werken met behulp van koelinstallaties, grote koelhuizen of zelfs vrieshuizen waarbij de temperatuur gecontroleerd moet worden. Koelinstallaties maken het mogelijk om processen, producten of ruimten te koelen. Hierbij wordt de vrijgekomen warmte weer aan de omgeving afgestaan of als restwarmte gebruikt.

Bent u op zoek naar een professionele, kwalitatieve en energie-efficiënte elektromotor voor uw koelmachine? Dan bent u bij Kolmer Elektromotoren aan het juiste adres.

Oplossingen:

Koeling

Elektromotoren voor koeling. De kracht van Kolmer In de levensmiddelenindustrie is een vers product erg belangrijk. Om deze producten vers te houden, is een goede koeling of een goede diepvriezer een vereiste. Grote koelinstallaties werken met elektromotoren met grote vermogens om koelmiddel te comprimeren. Dit koelmiddel moet worden rondgepompt, de koude lucht wordt door middel…

Energie-efficiënte elektromotoren voor uw koelinstallatie

Koelinstallaties kunnen zo groot gemaakt worden, zoals u maar kunt verzinnen. Denk aan de zengende hitte van Dubai, waar complete indoor skibanen gekoeld worden met koelinstallaties. Het is dan ook niet gek dat ieder project tegenwoordig gecontroleerd moet worden op het gebied van energie. Een paar procenten beter rendement kan aan het einde een enorme besparing aan energiekosten met zich meebrengen. Bij Kolmer Elektromotoren denken we graag met u mee voor de meest energie-efficiënte elektromotor voor uw koelmachine.

Samen met u brengen we de uitdaging in kaart

Bent u werkzaam in de koeltechniek industrie en bent u op zoek naar de juiste componenten voor uw koelinstallatie? Bij Kolmer Elektromotoren brengen we samen met u de uitdaging in kaart. Ieder product vraagt namelijk weer om een eigen koelproces. Hier zal de gehele koelinstallatie dan ook voor ontworpen moeten worden.

Samen met u gaan we een project aan, waarbij u één verkoper, één aanspreekpunt heeft voor het gehele traject. Met ondersteuning van de fabrieken waarmee we samenwerken, werken we de projecten uit, totdat er overeenstemming is over het concept. Hierna kunnen we invulling geven aan de juiste elektromotor(en) voor uw koelmachine.

Kies voor de elektromotoren van Kolmer Elektromotoren

Waarom u voor de elektromotor voor uw koelmachine moet kiezen voor Kolmer Elektromotoren? Omdat wij al jarenlang elektromotoren ontwerpen en produceren volgens uw specifieke eisen. Want naast het leveren van standaard elektromotoren, ontwerpen en produceren we ook motoren op maat. Samen met u gaan we op zoek naar de meest effectieve en efficiënte oplossing, want door onze zeer goed geoutilleerde werkplaats kunnen we u een uitgebreid pakket aan modificatiemogelijkheden aanbieden. Kennis, kunde en ervaring staan bij ons toegewijde team aan vakmensen centraal.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze elektromotoren in de industriële koudetechniek? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


"Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!"


Eén van onze klanten

2019-02-05T15:37:53+01:00

Eén van onze klanten

"Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!"