Overige toepassingen

05-07-2019

De optimale elektromotor voor uiteenlopende toepassingen. De kracht van Kolmer

We kennen een grote diversiteit in machines. Machines met allemaal een eigen taak en daardoor ook een eigen specificatie. Bij Kolmer Elektromotoren beschikken we over een groot en divers assortiment elektromotoren. Wij selecteren de optimale elektromotor voor elke machine en toepassing.

Branches in deze toepassing:

Onderwijs

Scholing over elektromotor toepassingen. De kracht van Kolmer Er zijn veel applicaties waarbij de aandrijving met een elektromotor gerealiseerd kan worden. Er zijn echter in de combinatie van elektromotor en lastwerktuig veel verschillen. Ieder lastwerktuig heeft zo weer zijn eigen specificaties. Bij een ventilator bijvoorbeeld wordt er op het moment van het starten van de…

Verschillende toepassingen

Er zijn verschillende machines ontwikkeld om het ons mensen eenvoudiger te maken, om productieprocessen te verbeteren, te versnellen en te vergemakkelijken. Denk bijvoorbeeld aan een palletiseermachine. Deze machine wordt zo gemaakt dat het eindproduct netjes op een pallet wordt gestapeld, compleet verpakt en gelabeld. Maar ook voor het opvouwen van de lakens voor een hotel of ziekenhuis zijn hele mooie machines gemaakt. En verpakkingsmachines voor aardappelen die de aardappelen niet alleen verpakken, maar ook wassen, wegen en sorteren.

Bij Aviko in Steenderen wordt er op grote schaal friet gemaakt. In dit productie proces zijn ook heel veel elektromotoren terug te vinden. De interne transportbanden worden allemaal aangedreven met elektromotoren. Maar ook de waterjet patatsnijder. De aardappel wordt al drijvend in water door een pomp door een snijmes gepompt. Het resultaat? Perfect gesneden friet.

Een grote voorraad en 24/7 servicedienst

Zekerheid, service en garantie staan bij Kolmer Elektromotoren centraal. Wij beschikken over een grote voorraad van de meest uiteenlopende elektromotoren. Het grote voordeel hiervan is dat wij ook snel kunnen leveren. Mocht uw proces stil komen te liggen, doordat een elektromotor dienst weigert? Dan zorgen wij ervoor dat dit snel verholpen wordt. Onze grote voorraad gecombineerd met onze 24/7 servicedienst zorgen ervoor dat het proces weer snel op gang geholpen wordt bij een calamiteit.

De juiste kennis en kunde

Het hebben van de juiste kennis en kunde is binnen ons vakgebied erg belangrijk. Bij Kolmer Elektromotoren beschikken we over de juiste kennis en kunde op het gebied van machinebouw. Door de juiste vragen te stellen helpen we onze klanten. Bent u benieuwd wat we qua elektromotoren voor uw machines kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele medewerkers staan u graag te woord.


"Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!"


Eén van onze klanten

2019-02-05T15:37:53+01:00

Eén van onze klanten

"Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!"