Elektromotoren op maat met grote leverbetrouwbaarheid door voorraadafspraken
Home Nieuws Elektromotoren op maat met grote leverbetrouwbaarheid door voorraadafspraken

18-01-2023

Elektromotoren op maat met grote leverbetrouwbaarheid door voorraadafspraken

Ook iets voor jou?

(praktijkvoorbeeld)

Hieronder een praktijkvoorbeeld hoe wij dit samen met de klant realiseren:

Onze klant wilde verzekerd zijn van snelle levering van verschillende speciaal voor hem op maat gemaakte elektromotoren en vroeg of wij dat konden realiseren.

Dat is ons op de buik geschreven!

Na een grondig voortraject met vragen als: wat heb je nodig, voor welke applicaties ga je de motoren gebruiken, maak je gebruik van frequentieregelaars, kunnen we finetunen op efficiency enz, enz, ontwierp onze afdeling engineering de tekening van het prototype.

Dit prototype werd tot op de laatste detail geoptimaliseerd en gerealiseerd in onze eigen werkplaats. Ook hier uiteraard in afstemming met onze klant.

Nadat onze klant tevreden was en de definitieve goedkeuring had gegeven maakten we goede voorraadafspraken en stuurden het ontwerp naar onze vaste Europese producent.
Na grondige afstemming en duidelijke afspraken lieten we deze motoren met speciale assen en op maat gegoten flensen in Europa fabriceren.

De speciale flensen bestemd voor grotere lagers, waardoor er zwaarder belast kan worden, hebben we ook zelf op voorraad gelegd in Putten.

Mocht onze klant eerder dan verwacht door zijn afgesproken jaarvoorraad heen zijn dan kunnen we zelf de speciale assen draaien op onze CNC-bank en hem alsnog snel voorzien van zijn op maat gemaakte elektromotoren.
placeholder
placeholder

Een betrouwbare partner zijn door transparantie en duidelijke afspraken, zodat iedereen weet waar die aan toe is. Γ‰n de klantvraag overtreffen…. daar gaan we voor.


Heb jij een specifieke vraag of behoefte omtrent elektromotoren? Neem contact met ons op.

π’π©πžπžπ π’π©πžπœπ’πšπ₯𝐬 π’πžπ«π―π’πœπž:

Snelle offerte en levering uit voorraad van 15 000 elektromotoren, Speciale klantspecifieke modificaties en 24/7 magazijnservice bij stilstaande motor.

#elektromotoren #speedspecialsservice
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- EΓ©n van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer