Kolmer Special Motors

Kolmer Special Motors

Veel bedrijven kunnen met standaard elektromotoren niet uit de voeten. Daarom komen zij naar specialisten als KSM, Kolmer Special Motors. Bij Kolmer hebben we, naast het standaard programma, een werkplaats waar we standaard motoren aanpassen naar een ‘standaard plus’. Maar we kunnen ook echte specials bouwen. Onder ‘specials’ verstaan wij motoren die geheel volgens klant specificatie worden gebouwd. Dit gaat van kleine aandrijvingen voor bijvoorbeeld de machinebouw, tot megawatt motoren voor de petrochemie of onderwatermotoren voor de scheepsbouw. Motoren gemaakt op maat volgens de behoefte van u als klant.

Kolmer is altijd op zoek naar de meest effectieve en efficiënte oplossing en gaat niet direct aan de slag met het meest voor de hand liggende idee. Als specialist in klant specifieke oplossingen werken we met gerenommeerde merken elektromotoren, maar beperken we ons niet tot deze. We blijven altijd de beste oplossing voor u zoeken. Kolmer Special Motors is een sales, engineering en marketing organisatie voor de levering van speciale motoren voor de algehele industrie, waaronder de industrie, maritieme sector / scheepvaart, energie, watermanagement, luchtbehandeling, olie & gas.
placeholder
placeholder

Kolmer Special Motors in het kort

KSM combineert een groot netwerk in de wereld van de aandrijftechniek, de OEM markt, de engineering bureaus en de eindgebruikers. Met meer dan 20 jaar ervaring in de aandrijftechniek hebben we het juiste gereedschap om u als klant de juiste service te kunnen bieden. Daarbij hebben we de volgende kernwaarden:

Klantgerichtheid
Luisteren naar klanten, creëren van bruikbare oplossingen

Integriteit
Consistentie, uiterste beste doen om beloften te houden

Technische perfectie Waarde toevoegen door aan de behoeftes van de markten en klanten te voldoen

Waardering
In partnerschap samenwerken om de best mogelijke resultaten te bereiken
placeholder
Bent u benieuwd geworden wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Informeer gerust naar de mogelijkheden. We vertellen u graag meer over KSM tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kolmer Top Coating

Een motor die niet afbladdert en niet roest, dat is ons doel wanneer we in 2016 een uitgebreid onderzoekstraject starten. We ontwikkelen een coating die wél houdt en de testresultaten overtreffen alle verwachtingen. Motoren blijven er jaar op jaar gaaf uitzien, ongeacht de omstandigheden. TNO test de veiligheid en inmiddels zijn we volop in productie. Kolmer Top Coating verankert zich door de verflaag heen in het onderliggende aluminium en gietijzer. Een waterdunne, supersterke laag die jarenlang beschermt en toepasbaar is op al onze Cantoni- en een selectie EMK- en Cemp motoren.

Lees verder over topcoating
Daarom Kolmer Elektromotoren:
  • Maatwerk oplossingen
  • Duurzame elektromotoren
  • Effectieve oplossingen
  • Hoge kwaliteitsmotoren
  • Ruim 35 jaar ervaring

Advies nodig?

Team Verkoop Binnendienst

(van links naar rechts)

Jan Bakker , Salesmanager
Bel 0341 - 369 696|Stuur een E-mail

Barry Grevengoed, Sales Representative
Bel 0341 - 369 696|Stuur een E-mail

Marcel van Kekem, Sales Engineer
Bel 0341 - 369 696|Stuur een E-mail

Chris Huygens, Sales Engineer
Bel 0341 - 369 696|Stuur een E-mail

Vraag een offerte aan

Naam*
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Vraag

Vind hier jouw oplossing

Catalogi

Vind jouw elektromotor in onze uitgebreide catalogi.
Zoek in catalogi

Datasheets

Bekijk alle specs van de elektromotor waar jij naar op zoek bent.
Vind jouw datasheets

Tekeningen

Download de technische tekening van jouw elektromotor.
Download tekeningen
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer