Kolmer elektromotoren verhuist naar Harderwijk
Home Nieuws Kolmer elektromotoren verhuist naar Harderwijk

11-11-2023

Kolmer elektromotoren verhuist naar Harderwijk

Het is bijna zover. Na 40 jaar verhuist Kolmer Elektromotoren van Putten naar Harderwijk. Vanaf 20 november zullen al onze activiteiten plaatsvinden vanuit ons nieuwe pand.

Het nieuwe adres is:
Morsestraat 20
3846 CW Harderwijk
Tel. 0341 - 369 696 (blijft gelijk)

Wat merkt u ervan?

Als alles volgens plan verloopt, zult u er weinig van merken. Samen met ons team hebben we maanden geleden een zorgvuldige planning opgesteld om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. De verhuizing vindt plaats van 13 tot en met 18 november. Die week zijn we gewoon voor u bereikbaar. Wel wordt de uitlevering beperkt tot spoedorders. Dit gaat in overleg.

Wat betekent het voor u?

Ons efficiënte en energiezuinige pand is ontworpen om ons motto "Motoren leveren met Meerwaarde" nog meer inhoud te kunnen geven. Het nieuwe magazijn biedt plaats voor meer dan 20.000 elektromotoren. Variërend van IEC 56 t/m 355. Daarnaast geeft de moderne en goed uitgeruste werkplaats met geavanceerde apparatuur, zoals een nieuwe CNC-machine en state-of-the-art spuitlijn, meer ruimte en mogelijkheden om uw motoren snel en op maat te realiseren.

Natuurlijk blijven onze andere diensten, zoals snelle offerte en 24/7 magazijnlevering onveranderd.

Wij kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten op onze nieuwe locatie.Heeft u vragen? Aarzel niet, neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Team Kolmer Elektromotoren

Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer