Jesse Blokhuis Stagiair Sales bij Kolmer Elektromotoren
Home Nieuws Jesse – Stagiair bij Kolmer Elektromotoren

09-05-2022

Jesse – Stagiair bij Kolmer Elektromotoren

Wat ga ik doen: verder studeren of aan het werk? Dat was de keuze waar Jesse voor stond na zijn MBO Marketing & Communicatie. De keuze viel op verder studeren! Jesse kiest voor een Associate Degree, een tweejarige HBO richting Sales & Accountmanagement. “Sales past bij me, ik ben een makkelijke prater en heb lol in het klantencontact. Ik houd van de dynamiek tussen mensen.”

"Ik ben trots dat ik een HBO-opleiding heb opgepakt en dat het zo goed gaat. Deze leuke stageplek draagt daar echt aan bij!”


Voor het eerste jaar van zijn opleiding vindt Jesse bij Kolmer een stageplek. Drie dagen per week loopt hij als verkoopmedewerker mee op de binnen- en buitendienst. Zijn stage start in de werkplaats waar hij in de techniek duikt. Vervolgens is het een kwestie van breed kennismaken met het salesvak. “Een keer een beurs, allerlei klantcontact, aftersales, ik kan hier veel leren.” De eerste weken zijn intensief vertelt Jesse. “Ik ben zelf verre van technisch en krijg in korte tijd veel informatie. Maar gelukkig is het ontzettend interessant.”

Jesse is een actieve, sociale en gezellige collega. Naast de inhoud vindt hij het sociale gedeelte van werk belangrijk. “De sfeer bij Kolmer is heel goed, iedereen kent elkaar en ik werd plezierig opgevangen. Samen lachen, af en toe een grap en tegelijkertijd hard werken en zorgen dat alles op tijd af is. Kolmer groeit snel en staat hier in de omgeving bekend als een leuk bedrijf om voor te werken. De Kolmer Top Coating is een innovatief product en ik vind het tof om daarmee ervaring op te doen. Het duurzame aspect is in deze tijd een sterk verkoopargument.”


Jesse woont zijn ouders en broer in Putten. In zijn vrije tijd doet hij net als veel andere Kolmerianen niets liever dan voetballen, op het veld en in de zaal. “Ik ga daarnaast graag met vrienden op stap. Voetbal kijken of ergens een biertje drinken. Ik ben trots dat ik een HBO-opleiding heb opgepakt en dat het zo goed gaat. Deze leuke stageplek draagt daar echt aan bij!”

En wij als Kolmer zijn blij met deze enthousiaste, leergierige stagiaire!

Wil jij net als Jesse ook je stage doen of werken bij Kolmer? Van harte welkom! Check: kolmer.nl/werken-bij-kolmer

placeholder
placeholder

Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer