Kolmer Special Motors

Kolmer Special Motors

Veel bedrijven kunnen met standaard elektromotoren niet uit de voeten. Daarom komen zij naar specialisten als KSM, Kolmer Special Motors. Bij Kolmer hebben we, naast het standaard programma, een werkplaats waar we standaard motoren aanpassen naar een ‘standaard plus’. Maar we kunnen ook echte specials bouwen. Onder ‘specials’ verstaan wij motoren die geheel volgens klant specificatie worden gebouwd. Dit gaat van kleine aandrijvingen voor bijvoorbeeld de machinebouw, tot megawatt motoren voor de petrochemie of onderwatermotoren voor de scheepsbouw. Motoren gemaakt op maat volgens de behoefte van u als klant.

Kolmer is altijd op zoek naar de meest effectieve en efficiënte oplossing en gaat niet direct aan de slag met het meest voor de hand liggende idee. Als specialist in klant specifieke oplossingen werken we met gerenommeerde merken elektromotoren, maar beperken we ons niet tot deze. We blijven altijd de beste oplossing voor u zoeken. Kolmer Special Motors is een sales, engineering en marketing organisatie voor de levering van speciale motoren voor de algehele industrie, waaronder de industrie, maritieme sector / scheepvaart, energie, watermanagement, luchtbehandeling, olie & gas.

Maatwerk elektromotor voor V-Pod aandrijving - Kolmer Elektromotoren
Maatwerk door Kolmer Special Motors (KSM) - Kolmer Elektromotoren

Kolmer Special Motors in het kort

KSM combineert een groot netwerk in de wereld van de aandrijftechniek, de OEM markt, de engineering bureaus en de eindgebruikers. Met meer dan 20 jaar ervaring in de aandrijftechniek hebben we het juiste gereedschap om u als klant de juiste service te kunnen bieden. Daarbij hebben we de volgende kernwaarden:

Klantgerichtheid

Luisteren naar klanten, creëren van bruikbare oplossingen

Integriteit

Consistentie, uiterste beste doen om beloften te houden

Technische perfectie

Waarde toevoegen door aan de behoeftes van de markten en klanten te voldoen

Waardering

In partnerschap samenwerken om de best mogelijke resultaten te bereiken

Kolmer Special Motors (KSM) maatwerk elektromotor voor pompinstallatie - Kolmer Elektromotoren

Bent u benieuwd geworden wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Informeer gerust naar de mogelijkheden. We vertellen u graag meer over KSM tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


"Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!"


Eén van onze klanten

2019-02-05T15:37:53+01:00

Eén van onze klanten

"Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!"