Christiaan van Putten
Home Over Kolmer Ons team Christiaan van Putten

Christiaan van Putten

Technical specialist

Via buurman Modesta komt Christiaan in 2008 in contact met Kolmer. Met zijn achtergrond in de metaalbewerking is hij een mooie aanvulling voor het team. In 2018 stapt hij over van de werkplaats naar de expeditie en sindsdien organiseert hij alle inkomende goederen en retouren in het magazijn. “Een heel andere functie, maar ik spring nog regelmatig bij in de werkplaats.” Als perfectionistisch persoon is zijn rol in het magazijn soms een uitdaging. Verbetering en groei, maar dan zonder fouten te maken. Zo zou Christiaan het liefst werken. “Ik ben trots op de stappen die we de laatste jaren gemaakt hebben. We hebben het magazijn uitgebreid en anders ingedeeld. Ook qua werkwijze hebben we een professionaliseringsslag gemaakt. Een werkweek is zo voorbij en ik kom altijd tijd te kort, daar houd ik van.”

Een gedreven en opgeruimd persoon, zo kun je Christiaan omschrijven. “Het gevarieerde werk past daarom goed bij mij. Binnen Kolmer zijn we eigenlijk een soort familie en daarin voel ik me thuis. Van directie tot op de werkvloer, niemand is hier een nummer en dat heb ik vanaf dag één zo ervaren. We hebben het leuk met elkaar.” Met zijn vrouw en twee kinderen woont Christiaan in Harderwijk. Naast werk en gezin blijft er niet veel vrije tijd over, maar de tijd die er is vult Christiaan graag met computeren of klussen in en rond het huis. Af en toe ondersteunt hij een vriend bij het opbouwen van licht- en geluidsinstallaties voor evenementen. “Het is heel leuk om daar achter de schermen aan mee te werken.”
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer