Evelina Nederlof
Home Over Kolmer Ons team Evelina Nederlof

Evelina Nederlof

Financial Controller

Na negen jaar bij de gemeente Nieuwkoop stapt Evelina het bedrijfsleven in. Een verrassende stap als je weet dat ze haar carrière begon met een studie orthopedagogiek. Maar, de wereld van finance blijkt beter bij haar te passen. “Via Veluweportaal ben ik met Kolmer in gesprek gegaan en dat voelde gelijk goed. Ik ken het MKB vanuit mijn werk als assistent accountant en dacht gelijk: dit is een leuk bedrijf. En dat blijkt ook zo te zijn. De sfeer is goed en ik merk vanaf dag één dat iedereen enthousiast en gemotiveerd is.”

Uit de carrièrestappen die Evelina maakt blijkt dat ze is niet bang is voor een uitdaging. Ze kan logisch denken en verbanden zien en dat zijn waardevolle eigenschappen in deze functie. Daarnaast is Evelina behulpzaam, nauwkeurig en betrouwbaar. Van een kloppende administratie wordt ze blij en je doet haar plezier met een interessante uitzoek klus. “Hoe kun je dingen beter of inzichtelijker maken, daar ben ik graag mee bezig. Ik vind het fijn om mensen verder te helpen en een organisatie naar een hoger niveau te brengen.” Evelina is verantwoordelijk voor de financiële administratie en maandelijkse rapportages binnen Kolmer. Daarnaast is ze sparringpartner voor de directie en pakt ze projecten op. “De functie zal in de loop van de tijd steeds meer vorm gaan krijgen en meegroeien met de ontwikkelingen die Kolmer doormaakt.”

“Ik ben in 2020 verhuisd van Nieuwveen naar Uddel. Heerlijk om hier te wandelen in de prachtige bossen.” Evelina gaat graag de natuur in en kan erg genieten van een goed boek. “Ik ben trots op waar ik nu sta en blij dat ik bij Kolmer terecht ben gekomen. Het bedrijf is volop in ontwikkeling naar nóg beter. Ik voel me welkom en heb veel zin om mijn steentje bij te dragen!”
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer