Gerben Holstege
Home Over Kolmer Ons team Gerben Holstege

Gerben Holstege

Medewerker Werkplaats Draaierij en Tekenaar Constructeur

Al sinds 1995 werkt Gerben bij Kolmer. “Ze zochten mensen die met draai- en freesbanken konden werken. Productie, maar ook ontwerpen. Ik ben gestart en niet meer weg gegaan!” Van standaardmotoren maakt Gerben specials. Hij is een nauwkeurige doorzetter die graag dingen uitzoekt en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Uitdagende opdrachten gaat hij niet uit de weg. “Het leuke aan mijn functie is dat ik veel vrijheid heb en vertrouwen krijg om zelfstandig aan de slag te gaan. Na 25 jaar is mijn werk daardoor nog steeds uitdagend. Een nieuwe oplossing bedenken voor een klant en daarop een positieve terugkoppeling krijgen, dat geeft mij veel voldoening. Een aantal van die oplossingen wordt nu door onze leveranciers seriematig geproduceerd. Daar ben ik trots op!”

In 2019 volgt Gerben een cursus 3D tekenen en sindsdien werkt hij elke week minimaal één dag als tekenaar. Die combinatie bevalt hem erg goed. Een 3D tekening is een prachtig en overzichtelijk middel om het eindresultaat vooraf inzichtelijk te maken. “Voor zowel klanten als voor ons intern heel bruikbaar.” Met zijn vriendin, hun hond en om het weekend twee dochters, woont Gerben in Nunspeet. In zijn vrije tijd klust hij in de snoepwinkel van zijn vriendin, gaat hij naar de sportschool en zijn er genoeg klussen in en rond het huis te doen. “Veel van mijn collega’s werken ook al jaren bij Kolmer. Je leert elkaar dan goed kennen. Je kunt elkaar vertrouwen en dat is fijn. We staan voor elkaar klaar.”
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer

Verstuur