Jaco Zegers
Home Over Kolmer Ons team Jaco Zegers

Jaco Zegers

Directeur Nieuwe Business

Al sinds 1997 werkt Jaco bij Kolmer, gestart in de verkoop en sinds 2008 ook mede eigenaar. Ondanks een achtergrond in de logistiek ligt zijn hart bij de verkoop, Jaco is een echte ondernemer. “Voor de klant kan eigenlijk alles, ik verkoop graag de beste oplossing. Daarna zorgen we er gewoon voor dat alles geregeld wordt. De basis is een motor, maar met alle losse onderdelen (KolmerLego) kan Kolmer perfect passende special motors creëren. We zijn veel meer dan een motorenleverancier.” Als Jaco start bij Kolmer weet hij nog weinig van elektromotoren. Maar na zoveel jaar in dit vak zit zijn hoofd boordevol ideeën. Jaco denkt in mogelijkheden en is met zijn plannen vaak al een paar jaar verder dan de rest. Er is een prachtig productprogramma in ontwikkeling dat de mogelijkheden die Kolmer te bieden heeft inzichtelijk maakt.

Als echte handelaar geniet Jaco van commercieel succes. Dat hoeft niet zijn eigen verdienste te zijn, je doet het samen. “Ik heb liever dat onze mensen succesvol zijn dan ik zelf. Als ze een mooie verkoop doen ben ik echt heel trots. Jonge mensen die enthousiast zijn en graag vooruit willen, daar geniet ik van. Het is heel tof om te zien als mensen verantwoordelijkheid nemen en dingen oppakken.” Een betrouwbare, ietwat chaotische, directe collega, dat is Jaco. Iemand in wie mensen snel vertrouwen hebben. “Wat ik beloof maak ik 100% waar. Kolmer is een prachtig, gezond bedrijf waar we met hard werken al veel bereikt hebben. Ik zie in de markt talloze kansen en kijk uit naar nog heel veel mooie jaren!” Jaco woont met zijn vrouw en drie kinderen in het buitengebied van Putten, waar hij tien jaar bezig is geweest met het opknappen van zijn huis, tuin en werkplaats. Daarin werken zijn ondernemende kinderen aan hun gezamenlijke projecten. “Ik geniet ervan om samen met mijn kinderen aan de slag te zijn.”
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer