Jarno Stijf
Home Over Kolmer Ons team Jarno Stijf

Jarno Stijf

Medewerker Expeditie

Tijdens de laatste fase van zijn opleiding Logistiek Medewerker komt Jarno in 2019 bij Kolmer terecht. En dat bevalt hem goed! Hij overweegt nog even een loopbaan in de zorg, maar kiest uiteindelijk voor de logistiek en voor Kolmer. Inmiddels heeft Jarno de opleiding Logistiek Teamleider ook bijna afgerond en werkt hij vier dagen per week in het magazijn. “De leuke, hechte groep collega’s en de goede sfeer hier hebben gemaakt dat ik graag bij Kolmer wil blijven. Mijn werk is afwisselend: orders verzamelen, laden en lossen en binnenkomende goederen opruimen. Het is voor mij een uitdaging om zo snel en efficiënt mogelijk te werken.”

Jarno is een sociale, betrouwbare collega die van gezelligheid houdt en niet stil kan zitten. “Ik ben trots als het magazijn er netjes bij ligt en als we elke dag ons werk goed voor elkaar krijgen. Kolmer is een fijne, sociale werkgever. Je krijgt hier mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en daar word je ook bij geholpen. Als medewerkers worden we betrokken bij wat er gaande is binnen de organisatie en kunnen we meedenken.” Jarno woont bij zijn ouders in Putten. In zijn vrije tijd houdt hij als keeper bij Rood Wit ’58 de bal uit het doel.
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer

Verstuur