Jerry Spanhaak
Home Over Kolmer Ons team Jerry Spanhaak

Jerry Spanhaak

Hoofd verkoop Binnendienst

In 1988 stapt Jerry de wereld van elektromotoren binnen en daar is hij nog steeds te vinden! In 1996 start hij bij Kolmer en in 2008 komt een langgekoesterde droom uit als hij mede eigenaar wordt van het bedrijf. Zijn hart ligt bij de commerciële kant van de organisatie. “Samen met de klant een elektromotor ontwikkelen die exact aansluit op de gewenste toepassing, dat vind ik nog steeds het allermooiste van dit werk. Kolmer verkoopt geen nee, we vinden een oplossing voor elke applicatie. Ik werk daarbij vanuit de inhoud, het verhaal moet technisch kloppen. Maar de commerciële lijn is uiteraard ook belangrijk.” Jerry is een doelgericht persoon, een eerlijke, sociale en vriendelijke collega die het belangrijk vindt dat afspraken worden nagekomen. Met zijn jarenlange ervaring in sales is hij gericht op relaties. De lange termijn heeft daarbij de focus, gevechten om een dubbeltje zijn niet zijn ding. “Ik doe eerlijk en met open vizier zaken. Kolmer levert goede producten met een uitstekend after sales service. Het is een totaalplaatje dat klopt.”

De saamhorigheid en het teamverband binnen Kolmer, daar is Jerry echt trots op. “We zijn een collectief en werken allemaal hard om succesvol te zijn. Iedereen voelt zich verantwoordelijk en pakt zijn rol. De komende jaren willen we ons marktaandeel uitbreiden. Dat hoeft geen explosieve groei te zijn, we willen op een gedegen manier te werk gaan. Een prettige werkomgeving voor onze werknemers en plezier in onze werkzaamheden zijn daarbij belangrijk. Als directie willen we benaderbaar zijn en toegankelijk. De kracht van Kolmer is ons personeel, we doen het echt samen.” Jerry woont al jaren in Apeldoorn maar is een geboren en getogen Zwollenaar. Naast Kolmer is de autosport zijn passie. In het verleden racete hij zelf met een rallyauto, vandaag de dag blijft het bij het bezoeken van autoraces.
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer