Kees Pluim

Kees Pluim

Medewerker Bedrijfsbureau

In 2012 start Kees bij Kolmer in de werkplaats. Na vier jaar stapt hij deels over naar planning & werkvoorbereiding en inmiddels is Kees fulltime aan de slag op het bedrijfsbureau. “De hoofdmoot van mijn werk is nog steeds planning & werkvoorbereiding voor de werkplaats. Daarnaast doe ik een stukje inkoop en goedkeuring van orders. Bij Kolmer krijg je veel kansen en ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Daar ben ik blij mee. Toen ik hier binnenkwam wist ik nauwelijks hoe een elektromotor er uitzag maar inmiddels is het echt mijn wereld geworden. Ik geniet ervan om in samenwerking met mijn collega’s de boel op poten te zetten en het plaatje compleet te maken. Voor deze functie is structuur nodig, maar je moet ook heel flexibel zijn want er is geen dag hetzelfde.”

Kees is een teamspeler voor wie het functioneren van het bedrijf bovenaan staat. Aansturen en communiceren, het ligt hem. “Het afgelopen jaar heb ik inhoudelijk heel veel geleerd in mijn nieuwe rol maar ik ben nog lang niet klaar. We zijn bezig om onze afdeling naar een hoger niveau te brengen en dat is een mooie uitdaging. Kolmer staat overal goed te boek en daar ben ik trots op.” Elk jaar organiseert Kees samen met een collega de Puttense sportmarathon en geniet hij van alle positiviteit die daarmee samenhangt. Samen met zijn vrouw woont hij in Ermelo en voetbal is nog steeds zijn grote passie. Je kunt hem meerdere keren per week op het sportveld vinden. Elk jaar wandelt Kees de Nijmeegse vierdaagse en daarnaast kun je hem regelmatig in Kolmer outfit op zijn racefiets voorbij zien komen.
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer

Verstuur