Marc Adam

Marc Adam

Medewerker Werkplaats Montage

Twintig jaar lang werkt Marc als metselaar. Op zijn 36e gooit een herseninfarct zijn leven overhoop. Zijn eigen vak uitoefenen lukt helaas niet meer en Marc wordt afgekeurd. Toch is blijven werken voor hem erg belangrijk. Sinds 2013 is hij twee ochtenden per week aan de slag in de werkplaats bij Kolmer. “Met heel veel plezier zorg ik ervoor dat motoren vanuit de spuiterij ingepakt worden. Daarnaast ondersteun ik regelmatig bij het sleutelen. De sfeer bij Kolmer is heel goed en ik ben dankbaar dat ik dit werk kan doen. Voor mij is deze baan erg waardevol, je zou kunnen zeggen van levensbelang.”

Marc is een doorzetter die zijn werk met aandacht doet en graag een goed eindresultaat oplevert. Hij is vriendelijk en wordt door zijn collega’s gewaardeerd om zijn enthousiasme en vrolijkheid. Hij is een warm persoon, brengt veel positiviteit mee en heeft altijd even aandacht voor een ander. Met zijn vriendin en hun huisdieren woont Marc in Ermelo. Hij houdt van fietsen en wandelt daarnaast graag met de hond. Motorrijden is zijn passie en ondanks de beperkingen geniet Marc daar nog steeds erg van. “Ik ben trots op hoe ver ik gekomen ben. Ik kwam binnen om de werkplaats netjes te houden, maar dat heb ik nauwelijks gedaan. Met hulp van mijn collega’s kan ik nu echt bijdragen aan de mooie producten van Kolmer en dat geeft een goed gevoel. Deze baan brengt mij plezier, structuur en het gevoel dat ik er weer bij hoor. Bij Kolmer word ik geaccepteerd zoals ik ben en dat betekent heel veel voor mij.”
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer