Martijn Stoffelsen
Home Over Kolmer Ons team Martijn Stoffelsen

Martijn Stoffelsen

Algemeen directeur

Eenentwintig jaar lang werkt Martijn bij de Rabobank. Vanuit zijn rol als relatiebeheerder kent hij Kolmer en eigenaren Jerry en Jaco. In 2018 vragen ze hem om als algemeen directeur en mede eigenaar het team te komen versterken. “We hebben gezamenlijk de koers voor Kolmer voor de komende jaren vastgesteld. Dat was geen top-down proces, alle collega’s hadden daarin hun aandeel. Het is nu mijn taak om die richting te bewaken en mensen in hun kracht zetten. Bij Kolmer werken vakmensen die weten wat ze doen, de verantwoordelijkheid ligt bij mijn collega’s zelf.” Martijn is een positief, dynamisch en energiek persoon. Een inspirerende en motiverende manager, die goed kan analyseren en sturen. Groei van zijn collega’s, daar wordt hij blij van. “Werken met mensen vind ik het allerleukste, zowel met mijn collega’s als met onze klanten. Hoe kan ik mijn medewerkers ondersteunen en hoe kunnen we onze klanten zo goed mogelijk helpen? Daar ben ik mee bezig. Ik geniet ervan dat we als team deze mooie organisatie steeds succesvoller maken.”

“We doen iets unieks bij Kolmer, er zijn qua inhoud, snelheid en passie maar weinig bedrijven die dit kunnen. Vanuit onze eigen discipline hebben we allemaal dezelfde drive. Daarbij is iedereen even belangrijk, we doen het samen. Mensen stralen bij dit bedrijf en daar ben ik trots op.” Samen met zijn vrouw en drie kinderen woont Martijn in Harderwijk. Als oorspronkelijk Puttenaar vindt hij het leuk om weer in zijn geboorteplaats te werken. Om na de dagelijkse hectiek weer te landen zoekt Martijn graag de rust op van het water met zijn sloep of tijdens een wandeling in de uitgestrekte Veluwse bossen.
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer