Mhamed el Ousrouti
Home Over Kolmer Ons team Mhamed el Ousrouti

Mhamed el Ousrouti

Medewerker Werkplaats Montage

In juni 2019 start Melo bij Kolmer. Na achttien jaar als planner gewerkt te hebben is hij nu weer in de werkplaats te vinden. Met zijn achtergrond in de metaaltechniek past deze rol goed bij hem. “Met mijn leeftijd en Marokkaanse achtergrond is het niet vanzelfsprekend dat je bij sollicitaties op een positieve manier ontvangen wordt. Maar het klikte gewoon. Bij Kolmer kijken ze naar hoe je bent, wat je kan en wat je wilt. Niet naar je achtergrond of leeftijd. Dat maakt mij echt trots op deze organisatie.”

Het is even wennen om weer op de vloer aan de slag te zijn, maar het bevalt Melo boven verwachting goed. “Elke dag zorg ik met mijn collega’s dat alles verzendklaar staat voor onze klanten. De sfeer is heel erg fijn hier en de tijd vliegt. Mijn werk is afwisselend en ik leer elke dag nieuwe dingen. Ik ben blij dat ik met deze collega’s mag werken.” Melo is een eerlijke, sociale en prettige collega die zijn opdrachten op een kwalitatief goede manier wil uitvoeren. Een snel lerende teamplayer die zich goed aanpast in verschillende situaties en zegt waar het op staat. Melo woont in Harderwijk en brengt graag tijd door met zijn gezin. Hij heeft vier kinderen en wordt binnenkort voor het eerst opa. “Ik ben dol op de natuur en kan uren wandelen met mijn vrouw in het bos.”
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer