Tonny Mulder
Home Over Kolmer Ons team Tonny Mulder

Tonny Mulder

Hoofd Bedrijfsbureau

Tien jaar lang werkte Tonny bij een van de klanten van Kolmer en in die tijd leert hij de organisatie al een beetje kennen. “Toen mij in 2010 gevraagd werd om de overstap te maken was ik gelijk enthousiast.” Als manager is Tonny verantwoordelijk voor de aansturing van zijn collega’s van expeditie, engineering en het bedrijfsbureau. Daarnaast verzorgt hij de tactische inkoop voor Kolmer. In dat kader bezoekt hij regelmatig leveranciers in Polen, Italië en China. “Ook op de Hannover Messe spreken we elk jaar ook veel leveranciers. Het contact met derden blijf ik erg leuk vinden. Kolmer is een vrij platte organisatie. Het voelt als een familiebedrijf waar iedereen die dat wil zichzelf kan ontwikkelen. Ik word vrijgelaten in wat ik doe en dat is erg fijn. Ideeën worden gewaardeerd. In mijn eigen team verwacht ik ook van mensen dat ze meedenken en zichzelf ontplooien.”

Een gedreven, enthousiaste en leergierige collega, dat is Tonny. Als manager leert hij om te delegeren en los te laten. Meer ruimte voor focus op de lange termijn en aandacht voor zijn mensen, dat is het doel. Relatiebeheer, zowel intern als extern, daar is Tonny goed in. “Eerlijk en open zijn tegen elkaar, benoem de dingen zoals ze zijn. Dat is hoe ik wil werken. Probeer niet altijd zelf de kar te trekken maar zorg dat we het gezamenlijk doen. Kolmer weet zich al zo lang staande te houden tussen de grote jongens, daar ben ik trots op. ‘Nee’ kennen we niet hier. Eenvoudige en heel complexe motoren, we krijgen het binnen no time voor elkaar.” Met zijn vrouw en twee dochters woont Tonny in Nunspeet. Hardlopen en mountainbiken doet hij graag en daarnaast staat hij regelmatig langs het korfbalveld om zijn dochters aan te moedigen. Lekker uit eten of een film of musical bekijken zijn dingen waar Tonny van kan genieten.
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer

Verstuur